VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HAPPY VALENTINE

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: dagbok

girls.jpg

 Tjejer på badet…

Åh så mys det var att få ordna Pernille inför bal igår. Hon som var lika gammal som Ella när Ashi klev in i mitt liv. Med stor mage, massa mammerfarenhet och ett namn jag inte kunde uttala så hon fick bli min Ashi. Elian pratar ofta om sin allra första vän Henrik som låg i magen på Ashi när han låg i min. När vi skrattade och insåg att vi var lika på många vis där bakom latten, kanelbullarna och det rosa läppstiftet. Sen har Henrik och Elian varit som piff och puff sen dess. Så naturliga och avslappnade tillsammans. Två väldigt omtänksamma, snälla, glada, filosofiska och goda pojkar som aaaaldrig ska sluta krama mamman sin. Jag hoppas det faktiskt är en realitet när han säger det men inser att ting kan ändras och kramar extra hårt. Fast djupt därinne tror jag faktiskt han aldrig kommer neka mig en kram.

Vi hade mammalunch denna dagen när vi var Mammalediga med våra små pojkar och sen kom E hem och friade. En av de finaste dagarna i mitt liv!

Imorgon väntar hotellövernattning för mig och E och ikväll väntar middag med Mamma på besök.

HAPPY VALENTINE !

 pernilleliten

Pernille och Henrik som små. Gro med sin Helena. Vi hängde massor tillsammans första året sen flyttade de till Molde.

ashijoss

Alltså HUR kul med bilder? Randigt var definitivt inne på den tiden…


Annons

Kommentarer


 1. Johannas Retro 14 februari, 2014 on 15:44 Svara

  Fin blogg du har!

  Ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag! :) Kram på dig!

 2. Patricia Karlsson 14 februari, 2014 on 19:51 Svara

  Glad alla hjärtans dag på dig!! Hoppas dagen har varit och fortsätter vara bra! 😀
  Missa inte lite ögongodis på dagens hunk i min blogg om du vill titta !

  KRAM ! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna