VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LEGOFILMEN & KÄRLEK

20140212-201250.jpg

Jag kör ju oftast bilen själv men när vi är ute hela familjen plockar vi ofta upp honom på jobbet och byter plats. Skönt att få sitta bredvid ibland också. 

Att köra till city tar få minuter för oss. Samlade hela familjen möttes vi av denna synen som jag så ofta ser när jag ska i möten i city, hämta Mamma på flygtåget eller andra ärenden. Det är mer och mer sällan jag turistar i egen by/ stad. Det blir mer av det om sommaren annars trivs vi så himla bra i vår lilla bubbla med allt nära. Skola, dagis, arbete och vänner och familj. Vi har få minuters gångväg till vårt center som bjuder på både bio, vinmonopolet ( jo det är ju lite viktigt då hihi), butiker och allt vi behöver. Så det underlättar minst sagt i vardagen.

20140212-201311.jpg

Barnen direkt från dagis och skola i Sherox och allt. Idag kunde de haft våriga sneakers…

20140212-201352.jpg

Vi slängde i oss lite snabb dålig middag också för att inte må illa av godis och popcorn. Denna bilden kanske inte säger er någonting. Men för mig säger den så mycket… Ser ni kronorna i fönstret? Det var jag som kom med brickorna med mat och barnen hade valt platser och E hade gått upp till dem för att kolla så allt var bra.

Jag går och ser med blicken efter vart de valt plats. Så får jag världens flashbacks.

2005. E och jag. Efter en festnatt på stan… E sitter med kronan på huvudet och ler så fint. Jag har en bild på detta i en gammal telefon någonstans. Den kvällen pratade vi nonstop blandat med kyssar. Vi bestämde att det var vi nu. Fast vi redan visste så sa vi orden. Att vi var kära i varandra och att vi självklart var tillsammans om någon undrade. Som ganska många gjorde eftersom vi arbetade tillsammans. Sen den dagen har det varit vi. Min trygghet i livet, min kärlek, min vackra man.

Att få återvända och se kronorna stå där och påminna. Att barnen valt ”vårt” bord. Att vara tillbaka med två barn, en på snart 8. Känns så overkligt. Så fint. Jag blir så sentimental när jag inser att det är nu vi är 30någonting och barnen är små. Den tiden kommer ALDRIG tillbaka.

20140212-201407.jpg

Legofilmen fick fullpott av små och stora. Så coolt att allt är gjort i lego och mina barn är ju GALNA i att bygga och leka med lego. Vi var ett fåtal press och bloggare som såg den och alla barn satt som trollbundna. Att få godis, popcorn och goodiebag på en onsdag var stor stas som man säger på norska. Vad heter det på svenska?

Ella busade som vanligt och lyckades faktiskt fastna i en affisch, haha vad är oddsen?

 20140212-201501.jpg

20140212-201419.jpg

Suddig HAPPY MAMA! Denna dagen är för alltid en av de jag kommer minnas. SÅ mycket lättnad och glädje. TACK snälla ni för tummarna ni hållit, det har hjälpt mig så mycket och jag har klarat tänka att det ska gå bra. Tänk att det gjorde det!!

Nu: Gossip Girls och lite småfix härhemma.


Annons

Kommentarer


 1. Nana 12 februari, 2014 on 21:39 Svara

  Åh det låter som en fantastisk dag att spara i hjärtat med fina minnen!

 2. Camilla 12 februari, 2014 on 22:59 Svara

  Å såå glad jeg ble på dine vegne:) Sikkert en herlig følelse å endelig vite at det ikke var noe . Høres ut som en herlig dag. Jeg har hatt besøk av en god venninne i dag da vi begge hadde fri, kjempekoselig. Ha en god natt og sov godt vakre du. Elsker denne herlige , ærlige og fine bloggen din:) Klem

  • Josefine 13 februari, 2014 on 22:19 Svara

   Takk snille deg. Så koselig det höres ut. KLEM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna